Zažiarili sme na najväčšom evente gastronómie a hotelierstva na Slovensku – na Danubius Gastro. Dostalo sa nám veľkej pocty, pretože náš stánok v priebehu akcie navštívili viacerí vzácni hostia, napríklad predseda BSK pán Pavol Frešo a veľvyslanci Rakúska a Rumunska. Okrem toho s nami urobila rozhovor aj RTVS. V rámci reportáže hovorili Ing. Daubnerová (zástupkyňa pre OV) a Ing. Krošláková (hlavná majsterka pre OV) o našej škole a možnostiach štúdia na nej. Spomenuli aj dôvody, prečo je dobré v dnešnej dobe ísť študovať na SOŠ, aké to má výhody a aké sú možnosti uplatnenia na trhu práce pre absolventov.
Najväčšiu radosť a hrdosť sme pocítili, keď sme videli našich žiakov. S ochotou nám pomáhali na akcii, súťažili v rôznych disciplínach a predviedli svoje zručnosti. Svedčí o tom 3. miesto, ktoré si odniesla Nikola Sojková v barmanskej súťaži a 1. miesto Emílie Zemanovej, ktoré vybojovala v medzinárodnej súťaži o najlepší Bratislavský rožok. Bonbónikom bolo 1. miesto za prípravu umeleckého diela “Víno Rača” – o to sa postaral odborný personál – majsterka Valientová a Mgr. Duriš.
Vynaložená energia stála za to. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník. 😉